Algemeen

WeCapital helpt met totstandkoming verregaande samenwerking tussen Luning Infra, Grondverzetbedrijf Luning en BL Boringen en de Siers groep

Mark Klein Breteler
17 jul 2024

WeCapital heeft een bijdrage geleverd aan de strategische samenwerking tussen Luning Infra, Grondverzetbedrijf Luning en BL Boringen met de Siers Groep. De bedrijven werkten al een geruime tijd samen en met deze vervolg stap wordt deze samenwerking verder geïntensiveerd en verstevigen de bedrijven hun positie in de inframarkt.

Schaalgrootte en daadkracht zijn hierbij van essentieel belang. Luning Infra, Grondverzetbedrijf Luning, BL Boringen en de Siers Groep zijn een perfecte match voor de professionele uitwerking van opdrachten in de telecom-, energie- en gestuurde boormarkt. De cultuur en flexibiliteit van de bedrijven passen goed bij elkaar en staan garant voor mooie werken in de toekomst voor alle partijen. Mark Klein Breteler van WeCaptial: “Wij wensen Luning Infra, Grondverzetbedrijf Luning, BL Boringen en de Siers Groep veel succes bij het verder uitbouwen van hun mooie onderneming.”

Over Luning
R. Luning, grondwerk, bestratingen en infra levert een totaalpakket van diensten en materialen, van het machinaal of handmatig straten, aanleg van tuinen, vijvers en paardenbakken tot het leveren van onder andere grond en woudzand uit onze eigen zandput. R. Luning levert ook alle materialen ten behoeve van professioneel straatwerk en rioleringswerk.

Over BL boringen
BL Boringen is een dynamisch boorbedrijf met veel ervaring in het horizontaal gestuurd boren en het uitvoeren van boogzinkers voor de leidingbouw. In 2015 zijn ze gestart met horizontaal gestuurd boren voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers in Nederland en Duitsland.

Over Siers Groep
Siers Groep Oldenzaal levert een compleet pakket op het gebied van de ondergrondse infra van Nederland. Gas, water, elektra, telecom en warmte: voor onze opdrachtgevers voeren zij een zeer breed scala aan projecten uit, van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. Siers biedt ervaring, kennis en kunde in alle stappen van het proces. Vanaf consultancy en engineering tot en met projectmanagement, levering, nazorg en garantie.

 

Meer informatie? Neem contact op met Mark Klein Breteler
Neem contact op met Mark Klein Breteler